Ačkoli dnes je in být zelený, do budoucna to stačit nebude - Sobková, Martina
Environmental, social and government (ESG) a finančné inštitúcie. ESG princípy, ktoré stoja na Agende OSN 2030 pre udržateľný rozvoj a Parížskej klimatickej dohode. Banky, ktoré sa musia prispôsobiť či už sa to týka riadenia rizík, financovania, ako sa samy budú chovať vo vnútri či ako merajú uhlíkovú stopu. Rola bánk bude pre udržateľnosť kľúčová. Byť zelený je a bude in.