Stabilization of Human Capital in the Cultural and Creative Industry in Slovakia - Foltínová, Ľubica, 1975-
Stabilizácia ľudského kapitálu v kultúrnom a kreatívnom priemysle a podpora kultúry z verejných zdrojov. Krízové opatrenia a vládne nástroje na podporu kultúrneho a kreatívneho priemyslu počas pandémie COVID-19. Zhodnotenie súčasného stavu kapitálu v kultúre na Slovensku v období roku 2020. Problematika v oblasti stabilizácie ľudského kapitálu v kultúrnom a kreatívnom priemysle na Slovensku.