Konanie v duševnej poruche a nároky z neplatného skončenia pracovného pomeru - Dolobáč, Marcel
Možnosti súdnej ochrany osoby trpiacej duševnou poruchou, ktorá uskutočnila neplatný právny úkon skočenia pracovného pomeru. Otvorené úvahy možnosti (s)právnej aplikácie príslušných právnych noriem. Vlastný postoj autorov.