Characteristics of Derivative Functioning with the Suffix - Sh(a) in Russian Jargon - Makleeva, Elena Aleksandrovna
Článok skúma fungovanie derivátov v ruskom žargóne. Hlavným materiálom na výskum bol Veľký slovník ruského žargónu. Popis slovotvorby.