<La> persuasión y la retórica en los discursos políticos – campañas electorales Colombia 2018. - Varela Cano, Diana Patricia, 1964-
Presviedčanie a rétorika v politických prejavoch. Analýza rétorických figúr. Typológia volebných spotov. Hudba vo volebných kampaniach. Predstavenie kandidátov na prezidenta v Kolumbii v roku 2018 - analýza ich rečníckeho prejavu.