Expected Changes in the Functioning of Manufacturing Companies in Slovakia as a Result of Applying Elements of Digitization - Rakovská, Júlia, 1972-
Charakteristika súčasných problémov vyplývajúce z uplatňovania digitalizácie vo výrobných podnikoch. Prínosy a riziká digitalizácie. Porovnanie doby trvania výrobných procesov klasickým a automatizovaným spôsobom. Aplikácia umelej inteligencie. Očakávaný vplyv automatizácie a digitalizácie na zamestnanosť.