New Insight of the Application of VAT When Using Vouchers - Stanley, Renáta, 1981-
Spôsoby predaja poukážok s dôrazom na uplatnenie DPH. Charakteristika poukážok - jednoúčelový a viacúčelový poukaz. Voucher ako platobný nástroj.