Porovnanie dopadov pandémie COVID-19 na akciové trhy a Bitcoin - Cibuľa, Milan, 1995-
Dopad COVID-19 na S&P 500 index a Bitcoin. Porovnanie správania sa aktíva Bitcoin a správania sa akciového trhu reprezentovaného S&P 500 indexom počas zdravotníckej krízy. Potenciál Bitcoin-u ako nástroja na zaistenie sa v čase krízy.