Zdaňovanie príjmov kryptomien - Jenčová, Juliána, 1996-
Definícia kryptomeny a pohľad na kryptomeny z hľadiska zákona o dani z príjmov. Zdaňovanie príjmov z kryptomien pre rok 2021. Dane a odvody FO (nepodnikateľov), ktorí nemajú kryptomeny zahrnuté v obchodnom majetku. Dane a odvody FO a PO, ktorí majú kryptomeny zahrnuté v obchodnom majetku.