Analýza ratingu dlhopisov podľa typu dlhopisu na primárnom trhu - Kaselyová, Paulína, 1995-
Charakteristika štruktúry sektora jednotlivých ratingových agentúr. Spôsob hodnotenia rovnakých typov dlhopisov u rozdielnych ratingových agentúr.