Environmentálna výkonnosť vo vybraných krajinách Európskej únie - Rudý, Stanislav, 1997-
Nástroje environmentálnej politiky. Environmentálne dane, dane z energie, dane zo znečistenia a dane zo zdrojov. Aktuálna situácia a rozčlenenie príjmov z daní podľa činností.