Development of Business Environment of the EU - Hajduová, Zuzana, 1974-
Porovnanie kvality podnikateľského prostredia na základe kvantitatívnych údajov, makroekonomického a podnikového charakteru. Analýza dát pomocou modelov DEA CCR a DEA BCC.