Virtuálna (digitálna) mena a jej zdaňovanie: Prehľad literatúry - Sieber, Jakub, 1992-
Problematika virtuálnych mien a ich súčasný stav. Blockchain. Digitálny token. Zdaňovanie virtuálnych mien na Slovensku.