Možnosti využitia robotizácie a umelej inteligencie v administratívnej práci - Stričík, Michal, 1969-
Možnosti využitia RPA a umelej inteligencie v administratívnej činnosti podnikov. Požiadavky na implementáciu RPA a umelej inteligencie do administratívnej činnosti. Moduly vytvorené pre využitie v administratívno-účtovných procesoch. Perspektívne oblasti pre automatizáciu administratívno-účtovných procesov.