Videoclip y Emociones en el Aprendizaje de Español como Lengua Extranjera - Sánchez Vizcaíno, María Carmen, 1982-
Skúmanie využitia videoklipov v kontexte vysokoškolského vzdelávania so slovenskými študentmi španielčiny ako cudzieho jazyka. Skúmanie emocionálnej odozvy študentov.