Využitie jazyka Python vo výučbe lineárneho programovania - Chocholatá, Michaela, 1977-
Využitie programovacieho jazyka Python vo výučbe lineárneho programovania s ukážkou riešenia konkrétnej úlohy pomocou simplexovej metódy (balík SciPy). Ilustrácia grafického riešenia danej úlohy (balík Matplotlib).