Islamic Banking in the European Union - Janubová, Barbora, 1991-
Rozvoj a potenciál islamského bankovníctva v krajinách Európskej únie a faktory, ktoré pravdepodobne ovplyvnia rozvoj islamského bankovníctva v Európe. Islamské bankovníctvo a alternatívne formy financovania pre domácnosti, firmy, spoločnosti a verejný sektor. Prekážky, ktoré vznikajú pri islamskom bankovníctve. Vnímaniu islamského bankovníctva a islamského učenia v Európe.