Selected Aspects of Islam in Russian Federation - Rozkošová, Zuzana, 1995-
Islam a jeho hlboké historické a kultúrne korene na území dnešnej Ruskej federácie. História islamu v Rusku a obdobia konfliktov medzi moslimami a pravoslávnej väčšiny, ako aj obdobia spolupráce a vzájomnej podpory.