Virtuálne meny z pohľadu účtovníctva - Olexová, Cecília, 1976-
Vybrané aspekty účtovania virtuálnych mien, ako v sústave jednoduchého, tak aj podvojného účtovníctva. Problematika oceňovania virtuálnych mien.