Factors Determining Countries' Innovation Performance: The Case of European Union - Bérešová, Juliana, 1996-
Analýza tvorby vybraného inovačného indexu. Špecifikácia faktorov určujúcich pozíciu krajiny v rámci jej inovačnej výkonnosti.