Odborová didaktika ako most medzi teóriou a praxou ekonomického vzdelávania – podpora jej výučby pomocou prípadových štúdií - Novák, Jaromír, 1978-
Analýza vybraných aspektov využitia prípadových štúdií ako vyučovaciu metódu v predmete odborová didaktika v rámci doplňujúceho pedagogického štúdia pre učiteľov ekonomických predmetov na stredných školách. Hlavné závery z dotazníkového prieskumu s dôrazom na porovnanie názorov študentov dennej a externej formy doplňujúceho pedagogického štúdia na využitie prípadových štúdií v odborovej didaktike.