Postoje študentov k využívaniu prípadových štúdií v pedagogickej praxi - Orbánová, Darina
Aktivizujúce vyučovacie metódy ako nástroj aktivizácie žiakov. Využitie prípadových štúdií v aktivizujúcom vyučovaní. Analýza postojov študentov k využívaniu prípadových štúdií.