Prípadové śtúdie ako nástroj edukácie v dištančnom vzdelávaní - Žido, Lukáš, 1985-
Charakteristika dištančného vzdelávania. Ukážka prípravy pri tvorbe a návrhu prípadových štúdií nielen počas dištančného vzdelávania. Požiadavky prípadových štúdií. Vhodné nástroje pre synchrónne a asynchrónne vzdelávanie.