Personálny marketing s podporou sociálnych médií v rámci ITSM - Beláňová, Benita, 1973-
Definícia personálneho marketingu. Sociálne médiá v rámci ITSM. Začlenenie sociálnych médií do procesov ITSM a ich využitie v personálnom marketingu. Aktuálna situácia vo využívaní sociálnych médií v personálnom marketingu v podnikoch na Slovensku.