Nabíjacia infraštruktúra ako aspekt rozvoja elektromobility v krajinách V4 - Hojdik, Vladimír, 1992-
Analýza nabíjacej infraštruktúry a elektromobilite v krajinách V4 s využitím dát a odborných štúdií svetových ekonomických inštitúcií. Rozvoj nabíjacej infraštruktúry v krajinách V4.