Application of FCF Rules in Slovakia as a Tool in the Fight against the Transfer of Profits in the European Union - Harumová, Anna, 1955-
Pravidlá FCF ako nový nástroj proti presunu zisku zavedený v slovenskej legislatíve. Analýza aplikácie pravidiel CFC podľa medzinárodných predpisov a aplikácia pravidiel CFC zabudovaných do legislatívy v Slovenskej republike.