Globálna kompetentnosť v kontexte výziev vo vysokoškolskom vzdelávaní - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
Komparácia úrovne globálnej kompetentnosti študentov v krajinách stredoeurópskeho regiónu s následným zameraním na prehľad miery internacionalizácie slovenských vysokoškolských inštitúcií. Výzvy vo vysokoškolskom vzdelávaní prispievajúce k rozvíjaniu globálnej kompetentnosti študentov. Nástroje zamerané na hodnotenie úrovne globálnej kompetentnosti.