Kreovanie modelu zlepšovateľskej činnosti podniku na podporu udržateľnosti, kvality a ochranu spotrebiteľa - Deáková, Stanislava, 1974-
Tvorba modelu pre štandardné ekonomické subjekty komerčného a verejného sektora zameraného na tvorbu inovácií, zlepšovateľských návrhov, patentov a vynálezov, v prospech udržateľnosti, kvality a na podporu spotrebiteľa. Druhová kategorizácia podnikových inovácií - produktová inovácia, procesná inovácia, organizačná inovácia, marketingová inovácia a ekologická inovácia. Legislatíva týkajúca sa vynálezov. Postupy stanovenia hodnoty výsledkov inovačnej aktivity a systémy merania výkonnosti.