Behavioral Models in Insurance Risk Management - Prokopjeva, Evgenija
Analýza súčasnej situácie na poistnom trhu v Rusku. Behaviorálny model interakcií medzi subjektmi poistného trhu. Metodiky riadenia vzťahov medzi účastníkmi poistenia v digitálnom prostredí. Charakteristiky správania ekonomických subjektov v rizikových situáciách. Faktory dopytu po poisťovacích službách.