Vybrané spôsoby odhadu multilaterálnych rezistencií v gravitačnom modeli - König, Brian, 1983-
Spôsoby odhadu členov multilaterálnych rezistencií v gravitačných modeloch. Odhad členstva v EÚ pomocou alternatívnych MR členov.