Otvorené Jacksonove obslužné siete, softvérové možnosti riešenia - Reiff, Marian, 1978-
Softvérové riešenia obslužných sietí v prostredí jazyku R a Simul8. Simulačný a analytický prístup a ich porovnanie z edukačného hladiska.