Moderné spaľovne: Na skládkach mrháme energiou - Spilý, Peter
Na Slovensku sa stále ukladá komunálny odpad v obrovských množstvách na skládky, čo je najhoršia možnosť pre odpadové hospodárstvo. Paradoxom je, že v SR pritom máme dostatok odborníkov so skúsenosťami s výstavbou moderných spaľovní odpadu. Svoje znalosti a know-how však využívajú pri budovaní daných zariadení v zahraničí, pretože u nás o ne nie je záujem.