Slovenské kúpele a COVID-19 - Dujková, Janette
Cestovný ruch patrí medzi oblasti výrazne ovplyvnené pandémiou COVID-19. Prieskum, ako vnímajú túto náročnú situáciu v slovenských kúpeľoch a ako prispôsobili svoje fungovanie.