Kybernetická bezpečnosť, kybernetické útoky a kybernetické hrozby v rôznych priemyselných sektoroch - Bednarčíková, Diana, 1996-
Analýza kybernetickej bezpečnosti a kybernetických útokov a hrozieb so zmapovaním ich aktuálneho stavu, aj vzhľadom na pandémiu ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom a nástupu priemyslu 4.0, v rôznych priemyselných sektoroch prostredníctvom realizovaných štúdií výskumných spoločností. Analýza a komparácia teoretických východísk vymedzenia kybernetickej a informačnej bezpečnosti či kybernetických útokov a hrozieb, s ich klasifikáciou a obrannými mechanizmami. Výhody a trendy v oblasti kybernetickej bezpečnosti počas roka 2021. Pohľad na kybernetickú bezpečnosť vo všeobecnosti a v podnikovom prostredí v priemyselných sektoroch (finančníctvo a poisťovníctvo, výroba, energetika, maloobchod, profesionálne služby, vláda, zdravotníctvo, média, doprava, cestovanie, vzdelávanie, pohostinstvo a technológie).