Labour Productivity as Indicator of National Competitiveness in European Union and in Asian Belt and Road Initiative Countries - Steinhauser, Dušan, 1988-
Úroveň konkurencieschopnosti meraná produktivitou práce 27 krajín Európskej únie (EÚ), Tichomorského a Ázijského pásma a Krajiny cestnej iniciatívy (BRI). Vplyv vybraných kvalitatívnych ukazovateľov na hodnotu produktivity práce týchto dvoch skupín.