Structure of IPO Market in European Union during COVID Pandemic - Sieber, Jakub, 1992-
Poskytnutie prehľadu o trhu prvotných verejných ponúk (IPO) v EÚ počas pandémie COVID-19 so zameraním sa na jeho štruktúru. Otázka, či existuje akýkoľvek dôkaz o korelácii medzi agregovanými objemami rôznych sektorov IPO v časových radoch.