Problémy udržateľnosti rodinného podnikania na Slovensku - Ivančáková, Jaroslava, 1996-
Príspevok sa zaoberá udržateľnosťou rodinného podnikania. Analýza a sumarizovanie odporúčaní pre podniky na riešenie problémov, ktorým aktuálne čelia. Skúmanie stavu riešenia problematiky doma a v zahraničí.