Preskúmanie zavedenia prístupov digitalizácie v podnikoch - Zahradník, Peter, 1995-
Príspevok je zameraný na preskúmanie zavádzania digitalizácie v podnikoch. Popis súčasného štádia implementácie digitálnych technológií v podnikoch. Prieskum súčasných spôsobov implementácie prvkov digitalizácie.