Future of Sustainability and Resources Management - Majerník, Milan, 1952-
Kapitola sa zaoberá prioritami spoločenskej zodpovednosti – z hľadiska sociálnej, ekonomickej a environmentálnej udržateľnosti. Skúma súvislosti medzi trvalo udržateľným rozvojom a rastom, obehovým hospodárstvom, nízkouhlíkovým hospodárstvom, spoločenskou zodpovednosťou v činnosti organizácie.