Possibilities of Increasing the Efficiency of Production Operations in Selected Enterprise - Gubová, Klaudia, 1986-
Súčasný stav možností zvyšovania efektívnosti skúmanej výrobnej prevádzky. Zhodnotenie a opatrenia smerujúce k zvyšovaniu efektívnosti výroby skúmaného podniku.