Impact of the Covid-19 Pandemic on the Process of Industry 4.0 Implementation in Engineering Enterprises in Slovakia - Rakovská, Júlia, 1972-
Slovenský priemysel zaznamenal počas prvej vlny koronakrízy historický pokles aktivity. Hlavnou príčinou bola odkázanosť priemyslu na výrobu automobilov. V súčasných podmienkach zvyšujúcej sa digitalizácie a automatizácie podnikových procesov sa podniky snažia neustále zvyšovať svoju konkurencieschopnosť. Zvyšujúce sa nároky na efektívnosť či kvalitu výrobného procesu, ako aj finálnych produktov či poskytovaných služieb a prístup orientovaný na zákazníka. Manažment výroby a pracovná sila vo výrobe.