Relationship Between Financial Innovation, Financial Depth, and Economic Growth - Shapoval, Yuliia
Skúmanie, či ekonomický rast závisí od finančných inovácií a inštitucionálneho prostredia. Výhody a nevýhody finančných inovácií.