Všetci nie sú extrémisti - Augustín, Michael, 1991-
Politologický názor v dennej tlači ohľadom problému, ktorý opisoval už český sociológ a europoslanec Jan Keller v roku 1998 a ktorý sa dnes v rámci Česka, ale aj Slovenska objavuje vo vypuklejšej podobe. V druhej polovici 90. rokov vyplávali na povrch zoznamy extrémistických skupín s otvorene fašistickým zameraním a vedľa nich celý rad protifašisticky orientovaných organizácií, ekologické združenia a ľudskoprávni aktivisti. Keller opísal absurdnosť celej situácie v troch bodoch, ktoré sú priblížené v názore.