Vplyv pandémie COVID-19 na akademickú sféru - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Skúmanie a vyhodnotenie vplyvu pandémie na oblasť vysokoškolského vzdelávania, vedy a výskumu. Analýza vplyvu online vzdelávania na vyučovací proces, akademickú sféru a študentské mobility.