Some Analytical Possibilities of Research of the Level of Mortality for Selected Cancer Diseases in Slovakia - Jeck, Tomáš
Prezentácia niektorých základných a pokročilejších analytických nástrojov používaných všeobecne pri analýze procesu úmrtnosti a najmä vplyvu vybraných skupín príčin smrti. Identifikácia úrovne úmrtnosti mužov a žien na vybrané onkologické ochorenia, ich prípadných zmien v čase, ako aj postavenia SR v európskom priestore. Hodnotenie úmrtnosti na tieto skupiny príčin smrti v okresoch SR.