Analýza zdrojov majetku v obchodných spoločnostiach - Tasáryová, Katarína, 1995-
Zdroje majetku sa členia na vlastné a cudzie. Pod vlastnými zdrojmi chápeme vlastné imanie a pod cudzími zdrojmi záväzky. Štruktúra zdrojov majetku v obchodných spoločnostiach pôsobiacich na Slovensku za rok 2020.