The Defense of Price Discrimination in Network and Information Goods Markets - Soukal, Ivan
Poskytnutie prehľadu prečo, kde a ktorý typ cenotvorby nie je možné jednoznačne odsúdiť ako pokus firiem zahmlievať ceny a vykorisťovať spotrebiteľov. Týka sa to informačných a sieťových tovarov a výpočtu marginalizovaných nákladov.