Adaptation of Economies to Innovative Technological and Material Changes in the Automotive Industry - Ochotnický, Pavol
Popis dopadu automobilového priemyslu na štruktúru ekonomiky na Slovensku. Analýza štrukrálnych zmien v automobilovaj produkcii v rokoch 2013 - 2017. Skúmanie inovačného potenciálu v rámci cirkulárnej ekonomiky na Slovensku.