DAC 6 v príkladoch - Kočiš, Michal
Priblíženie niektorých praktických aspektov v súvislosti so smernicou EÚ zjednodušene nazývanou ako tzv. Smernica DAC 6. Ide o Smernicu Rady (EÚ) 2018/822 z 25. mája 2018, ktorou sa mení smernica 2011/16/EÚ, pokiaľ ide o povinnú automatickú výmenu informácií v oblasti daní v súvislosti s cezhraničnými opatreniami podliehajúcimi oznamovaniu. Ide o ďalšiu smernicu z balíka smerníc týkajúcich sa administratívnej spolupráce (t. j. Directives on Administrative Cooperation - teda "DAC", resp. "DACs").