Russia’s Role in the Chinese Polar Silk Road - Ondriaš, Juraj, 1988-
Úloha Ruska v čínskej iniciatíve Polárna hodvábna cesta (PSR), ktorá je súčasťou širšej iniciatívy Belt and Road (BRI). Pôvod BRI a dôvody považovania PSR za nevyhnutnú súčasť iniciatívy BRI. Úloha Ruska v PSR a vzájomné výhody spolupráce pre Čínu a Rusko.